2-0-tap mot Vålerenga

Det endte til slutt med en fortjent seier til bortelaget på Color Line Stadion.

Vålerenga vant slaget i kveld, med ett mål i hver omgang. Nå er Sogndal neste motstander for AaFK, under 16.mai-kampen på Color Line Stadion. Stormen og Aalesund Support sto som vanlig støtt i vår rygg, og vi setter utrolig stor pris på støtten gjennom hele kampen.

Vi startet kampen godt og hadde et par gode sjanser, men etter 30 minutter fikk Magnus Riisnæs ballen, som først fikk skutt i Simen Vatne Haram, før han banket returen i mål på forsøk nummer to.

Prestasjonen falt litt utover omgangen, og Vålerenga gikk til pause med en 1-0-ledelse. Det skulle ikke bli bedre i andre omgang, og etter 57 minutter økte Jones El-Abdellaoui til 2-0. Han dro seg forbi en mann og fikk avslutte fra skrått hold på et skudd i nærmeste hjørnet.

Fem minutter etter 2-0 fikk Isaac Atanga en sjanse der keeper stoppet avslutningen med benet, men utenom den kom vi ikke til de største sjansene. Vålerenga vant til slutt fortjent, og reiser hjem med alle poengene.