3-1-seier over Start!

Vi tar en utrolig viktig trepoenger på hjemmebane mot sørlendingene!

En enorm viktig kamp ble spilt mot Start denne mandagen i drittværet, og det skulle bli en drømmestart for de oransje og blå.

AaFK-kaptein Mads Nielsen vant kampen før kampen og fikk velge side, og dermed var det medvind fra dommeren blåste i fløyta.

Etter fire minutter sto det 1-0 til AaFK. Claudio Braga stusses Paul Ngongo gjennom og kraftspissen bryter seg gjennom men får ikke avsluttet. Start får heller ikke klarert og Marcus Rafferty kommer først på ballen og triller inn 1-0. Ikke imponerende forsvarspill, men Rafferty var på hugget.

På hugget var han igjen bare få minutter senere. Ngongo kommer fri på høyresiden, drar seg forbi en spiller og slår ballen perfekt inn til Rafferty på løp. Svensken vår bredsider ballen i mål fra 16 meter og AaFK har fått en drømmeåpning på Color Line Stadion!

Etter 16 minutter var Start farlig frempå da Lorentzen headet ballen over fra kloss hold.

Vinden blås litt i alle retninger denne kvelden, men AaFK hadde i alle fall supporterne i ryggen gjennom hele kampen.

Etter 80 minutter er det den danske kapteinen vår som setter spikeren i kista! Mads Nielsen får balle på høyresiden av feltet og bredsider den kontant i mål!

Start scorer et trøstemål men AaFK beholder alle poengene på Color Line Stadion!