5-2-seier over KBK

Treningskampen og generalprøven mot eliteserielaget KBK endte med hele 5-2-seier for Kjetil Rekdal og resten av gutta.

Kampen startet ikke helst som vi hadde håpet på, og vi havnet undet tidlig i kampen etter litt rot i eget felt.

Men det tok i ikke lang tid før gutta slo tilbake. Et langt utspark fra Sten Grytebust havnet hos Bjørn Martin Kristensen som stusset Martin Ramsland i bakrom. Tidligere AaFK-keeper Michael Lansing reddet første forsøk, men returen satte Ramsland i mål, og det sto 1-1.

Det tok heller ikke lang tid før vi gikk opp i ledelsen. Claudio Braga dro seg fint innover i banen og banket ballen i mål til 2–1. En flott scoring av portugiseren vår!

Før omgangen var over, scoret Aalesund nok et mål. Denne gangen slo Kristoffer Nessø en fantastisk pasning til Ramsland, som hadde gått på et fint løp. Spissen satte inn 3–1 med venstrefoten, som også var pauseresultatet.

I andre omgang fortsatte AaFK og en corner endte på bakre stolpe til Håkon Hammer, som headet kontant inn 4–1.

Utover i kampen ble det gjort flere bytter, samtidig som vi kanskje gikk litt rom for krefter, og Oskar Sivertsen på KBK reduserte til 4-2.

AaFK fikk likevel med seg enda et mål. På overtid kontret AaFK med Kristoffer Nessø som fant innbytter John Ruud Norvik. Unggutten fikk god tid til å skyte, men innbytterkeeper Sergine Mbaye reddet. Returen satte derimot Noah Solskjær i mål til 5–2.

En godt gjennomført treningskamp, men ingen poeng ble sanket. Nå handler alt om Egersund hjemme den 27. juli!