Åpnet ny ballbinge

Onsdag formiddag  åpnet Spjelkavik barneskole sin nye ballbinge.  I strålende vær var skolen med sine 600 elever og 80 lærere klare for å følge showkampen mellom elever fra skolen og AaFK.

Bildegalleri i bunnen av saken

AaFK stilte med Veldwijk, Carlsen, Mos, Arnarson og Kirkeskov. Med seg på laget stilte rektor Harald Eidsaa i mål.

Før kampen ble sparket i gang var det offisiell åpning av ballbingen etterfulgt av AaFK-hymnen der flere av elevene sang med for full hals.

Det var duket for 2 x 10 minutter og etter første omgang stod det 1 - 3 til AaFK. Om noen skulle lure på om det la en demper på stemningen blant de 600 elevene som heiet fra sidelinjen, er svaret nei. For samtlige som var tilstede bidro til å lage en stor fest.

I pausen takket undervisningsinspektør Stig Jacob Johansen blant annet Sparebanken Møre for sitt bidrag på kr. 50.000,-

John Martin Grov fra Møre Utemiljø, Idar Rotnes fra kommunen og Kathrine Lindseth fra FAU ble også takket for sitt bidrag.

F.V: John Martin Grov fra Møre Utemiljø, Idar Rotnes fra kommunen, Stig Johansen undervisningsinspektør, Bernt Aspehaug fra Sparebanken Møre og Kathrine Lindseth fra FAU Foto: Srdan Mudrinic

Etter blomsteroverrekkelse sparket dommeren i gang 2. omgang til like høy jubel fra sidelinjen. Ikke lenge etter dommeren hadde blåst i gang omgangen, scoret en av Spjelkaviks elever en vakker redusering som rektor Eidsaa ikke hadde muligheter til å redde.

Dessverre ble det ikke flere mål til Vika`s helter og AaFK med hjelp av rektor Eidsaa kunne avslutte kampen på stillingen 2 - 5 til AaFK.

Rektor Harald Eidså takker Veldweijk for kampen. Foto: Srdan Mudrinic

Det var en tydelig stolt og fornøyd rektor som etter kampen var travelt opptatt med å skrive autografer.

- Det er fantastisk. Vi har det flotteste skoleområdet i hele Norge tror jeg. Nå er det komplett med ballbingen på plass.

Etter kampen var det kø av barn som ville ha autografer og selfies av sine helter.

- Morro med så mange barn samlet. Det var rene cupfesten her i dag. Dette var skikkelig vitamininnsprøytning for oss som fikk tatt turen i dag, kunne Fredrik Carlsen fortelle på vei hjem.

AaFK gratulerer Spjelkavik Barneskole med ballbingen og takker for at vi fikk komme å ta del på åpningen.

All foto: Srdan Mudrinic