Bilder fra internkampen

Det endte 4-1 til førstelaget i dagens interkamp.

Søndag spilte vi vår første treningskamp i Kjetil Rekdals comeback i klubben. Det ble en internkamp på to ganger 35 minutter mot AaFK 2, med flere innslag av spillere fra A-stallen.

To prøvespillere, Tage Haukeberg og Afonso Afonso, har vært med hele uka og fikk en omgang i internkampen søndag.

Eivind Kolve scoret andrelagets mål etter få minutter.

Ti minutter inn i kampen skaffet Bjørn Martin Kristensen straffespark, som Claudio Braga sscoret på bak Tor Erik Larsen.

Etter rundt kvarteret spilt var kampen snudd. Et innlegg fra høyresiden endte hos Claudio Braga, som scoret i hjørnet. Litt senere fulgte David Johansson opp med 3–1 etter et flott forarbeid av Ramsland, som sendte islendingen alene med keeper.

Det var godt med folk på Color Line Stadion for å være en internkamp midt i fellesferien. Hvor mange klarer vi å samle til neste treningskamp når Amund Skiri og KBK kommer på besøk?