Rekdal og Frigård inntar sommerteltet!

Det blir fotballfest og god stemning i teltet, når vi på fredag skal lade opp sammen til Egersund hjemme!

Annonse:

Foto: Sommerteltet

Kjetil og Geir skal fyre opp til kamp og inviterer hele alle mann til sommerteltet dagen før kamp. Bli med å lag god stemning og fotballfest både fredag og lørdag!

– Med Rekdal tilbake ved roret må vi utnytte øyeblikket til å skape ny begeistring og engasjement rundt Sunnmøres stolthet, sier Pål Bakke til Bypatrioten.


Nå handler det om å møte opp og støtte laget. Ålesund kler å være i toppen av norsk fotball, og AaFK må for all del ikke rykke lenger ned i divisjonssystemet. Vi må vise spillerne at de har folket i ryggen. Verdien av den 12. mann er ubetalelig, og vi vet alle hvor gøy det er når det virkelig koker, fortsetter han.

På scenen i Sommerteltet blir det en god og underholdende fotballprat med Rekdal og Frigård, ledet av TV 2-legenden Davy Wathne. Senere tar entertainer og trubadur Kristian Fjellstad tar over scenen og sørger for musikalsk moro utover fredagskvelden.

– Vi lager et arrangement som vi håper appellerer bredt og alle er velkommen. AaFK slo Kristiansund 5-2 i treningskampen forrige uke. Det betyr at noe virkelig kan være på gang. Vi skal hvertfall gjøre vårt for å vise at byen også vil mer, sier Bakke. Billetten som koster 150,- kan kjøpes på Tikkio eller ved inngangen.

Kjøp billett på forhånd her!

Det vil også bli mulig å kjøpe supportereffekter og sesongkort for høstsesongen i teltet!

Annonse fra Obos-ligaen: