Torbjørn Kallevåg ferdig i AaFK

Kontrakten forlenges ikke.

Annonse:

Foto: NTB

Aalesunds Fotballklubb og Torbjørn Kallevåg er enige om veien videre for midtbanespilleren. Avtalen med Torbjørn, som er på utgående kontrakt, forlenges ikke.

- Torbjørn har vært involvert i de aller fleste kampene for oss de to årene han har vært her. Han var en viktig bidragsyter i opprykksesongen i 2021, og også bidratt til en fin 9. plass i Eliteserien i år, sier sportslig leder Bjørn Erik Melland.

Torbjørn Kallevåg kan se tilbake på en fin periode i Aalesunds FK. 

- Da var tiden min i AaFK over. Jeg tar med meg to veldig kjekke sesonger der vi nådde alle målene vi satt oss. Jeg vil takke alle ansatte og lagkamerater jeg har hatt i klubben. Det er en flott klubb med utrolig kjekke folk og gode verdier. Jeg ønsker å rette en spesiell takk til et strålende publikum på Color Line Stadion, som har laget fantastisk stemning denne sesongen. Da gjenstår det bare å ønske alle en god jul og all lykke i kommende sesong!

I 2022 ble det mindre spilletid på Torbjørn, og da føler klubben at det er riktig å ikke forlenge kontrakten, da det er mange yngre spillere som også banker på døren.

- Vi takker Torbjørn for innsatsen for AaFK, og ønsker ham lykke til videre, sier Bjørn Erik.

Annonse fra Obos-ligaen: